Lemon Charlotte Russe

Lemon Charlotte Russe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Lemon Charlotte Russe. O porție conține 279 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, degete, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Charlotte Russe, Charlotte Russe Cu Zmeură, și Charlotte Russe Parfaits.

Instrucțiuni

1
Combinați gelatina și 1 cană de zahăr deasupra unui cazan dublu; se amestecă bine. Se amestecă gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și sarea. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, 10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați untul, coaja de lămâie și vanilia, amestecând până se topește untul. Se răcește amestecul până se îngroașă parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3
Aranjați degetele în jurul fundului și părților laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură odată; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile de ou și frișca în amestec de gelatină. Lingură în tigaie. Capac; rece 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Se ornează cu frișcă îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista