Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de la sfârșitul verii cu Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 201 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc proaspăt de lămâie, cartofi fingerling, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Planta proaspata a Oktaboli cu legume de primavara / Le Grand a Oktaboli, Sucotash Târziu De Vară, și Sucotash Târziu De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge, se scufundă într-un bol cu gheață și apă, apoi se scurge din nou și se usucă pe un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Aruncați cartofii și dovleceii separat cu 2 lingurițe. ulei fiecare, puțină sare de mare și aproximativ două treimi din crengile de cimbru. Prăjiți separat într-un singur strat pe foi de copt cu margini până când sunt fragede, 7 până la 10 minute pentru dovlecei și 20 până la 25 pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Faceți aioli: într-un bol, bateți oul cu un vârf de sare de mare fină și oțetul până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Fină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aioli
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Bateți 1 cană de ulei rămasă treptat, picătură cu picătură pentru prima 1/4 cană sau cam așa ceva (până când amestecul este emulsionat) și apoi într-un flux subțire până când aioli este frumos și gros; este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul. Alternativ, rotiți oul, sarea și oțetul într-un blender, apoi stropiți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aioli
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Presărați usturoiul cu 1/2 linguriță. sare de mare fină. Tocați cu cuțitul unui bucătar, apoi folosiți partea lamei pentru a zdrobi usturoiul într-o pastă. Se amestecă pasta de usturoi în maioneză. Gustați și adăugați mai multă sare sau oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
8
Aranjați legumele fierte și crude pe un platou mare sau o scândură lungă, deasupra cu crengute de cimbru rămase și serviți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit