Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de la sfârșitul verii cu Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 201 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc proaspăt de lămâie, cartofi fingerling, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Planta proaspata a Oktaboli cu legume de primavara / Le Grand a Oktaboli, Sucotash Târziu De Vară, și Sucotash Târziu De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge, se scufundă într-un bol cu gheață și apă, apoi se scurge din nou și se usucă pe un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Aruncați cartofii și dovleceii separat cu 2 lingurițe. ulei fiecare, puțină sare de mare și aproximativ două treimi din crengile de cimbru. Prăjiți separat într-un singur strat pe foi de copt cu margini până când sunt fragede, 7 până la 10 minute pentru dovlecei și 20 până la 25 pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Faceți aioli: într-un bol, bateți oul cu un vârf de sare de mare fină și oțetul până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Fină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aioli
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Bateți 1 cană de ulei rămasă treptat, picătură cu picătură pentru prima 1/4 cană sau cam așa ceva (până când amestecul este emulsionat) și apoi într-un flux subțire până când aioli este frumos și gros; este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul. Alternativ, rotiți oul, sarea și oțetul într-un blender, apoi stropiți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aioli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Presărați usturoiul cu 1/2 linguriță. sare de mare fină. Tocați cu cuțitul unui bucătar, apoi folosiți partea lamei pentru a zdrobi usturoiul într-o pastă. Se amestecă pasta de usturoi în maioneză. Gustați și adăugați mai multă sare sau oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
8
Aranjați legumele fierte și crude pe un platou mare sau o scândură lungă, deasupra cu crengute de cimbru rămase și serviți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)