Legume saut și tofu picant
Legumele saut și tofu picant necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.14 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 148 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, dovlecei, sare și tofu picant. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Legume Picante Saut De Vară, Rulouri crocante de primăvară cu tofu picant, legume și nuci prăjite, și Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; apăsați ușor umezeala.
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inch.
Combinați 1 lingură de ulei și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Pune deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu, dovlecei și ardei gras; se prăjește 8 până la 10 minute sau până când tofu se rumeneste și legumele sunt crocante.
Adăugați amestecul de ulei; gatiti 1 minut, amestecand usor.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Reduceți timpul de pregătire a mesei folosind căței de usturoi jarred, prepeeled, în loc să le curățați singur. Căutați-le în secțiunea de produse frigorifice din supermarketul dvs.