Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Cidru
Legumele rădăcinoase prăjite cu glazură de cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 167 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere spumant, unt, calvados și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, Legume rădăcinoase prăjite cu sorg și cidru, și Vinaigretă De Cidru Legume Rădăcinoase Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 diametru F. Folosind 1/2 lingură de unt, acoperiți generos foaia de copt cu margini grele de 17x12x1 inci. Aranjați morcovii, păstârnacul și rutabagele într-un singur strat pe foaia de copt.
Stropiți cidru peste legume. Dot cu restul de 2 1/2 linguri de unt.
Se presară sare și piper. Acoperiți bine cu folie și coaceți până când legumele sunt aproape clare-fragede, aproximativ 25 de minute. Se amestecă legumele pentru a se acoperi cu sucuri.
Coaceți descoperit până când legumele sunt fragede și sucurile sunt aproape evaporate, aproximativ 20 de minute.
Stropiți Calvados peste legume și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul în vasul de servire. Aruncați cu pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.