Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Plante
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Legumele rădăcinoase prăjite cu plante ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 110 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet balsamic, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Puneți ceapa într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Scurgeți și aruncați ceapa în apă cu gheață.
Puneți ceapa, morcovii și cartofii într-o tigaie pentru broiler.
Adăugați rozmarin și următoarele 4 ingrediente; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 475 timp de 35 de minute, amestecând după 17 minute.
Așezați legumele într-un bol de servire.
Adăugați pătrunjel cu frunze plate și oțet balsamic; aruncați ușor.
Cipollini: am găsit cipollini ("ceapă mică") într-o varietate de supermarketuri, precum și magazine de specialitate. Sunt cepe mici, rotunde, plate, care au o notă de dulceață. De asemenea, am testat cu două cepe mici Vidalia, tocate și le-a plăcut și aroma. Pentru a îndepărta cu ușurință pielea din ceapa cipollini, fierbeți-le timp de 1 minut, apoi aruncați-le într-o baie cu apă cu gheață. Piei vor aluneca ușor.