Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Pansament Balsamic De Arțar

Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Pansament Balsamic De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați legumele rădăcinoase prăjite cu pansament Balsamic de arțar. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi dulci, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice De Arțar, Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, și Rădăcinile " Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice.

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovlecei de nucă, curățați și tăiați în pene de 2 inci (sau dovlecei de ghindă)dovlecei de nucă, curățați și tăiați în pene de 2 inci (sau dovlecei de ghindă)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi, curățați și tăiați în 1/2 felii pe diagonalămorcovi, curățați și tăiați în 1/2 felii pe diagonală23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru, tocat sau 1/2 linguriță cimbru uscatcimbru, tocat sau 1/2 linguriță cimbru uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2ardei gras portocaliu, însămânțat și tăiat în felii groaseardei gras portocaliu, însămânțat și tăiat în felii groase23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel, tocatpătrunjel, tocat0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi dulci, curățați și tăiați cu grosimea de 1/2 inchcartofi dulci, curățați și tăiați cu grosimea de 1/2 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista