Legume Rădăcinoase Glazurate
Legumele rădăcinoase glazurate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 142 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rutabagas, napi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Legume Rădăcinoase Glazurate, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume rădăcinoase glazurate cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/4 căni de apă, miere, unt și 1 linguriță de sare grosieră pentru a fierbe în tigaie medie la foc mare.
Adăugați rutabagasși întoarceți apa la fiert. Gatiti 2 minute; adăugați napi. Se fierbe până când apa se reduce la glazură și legumele sunt fragede, agitând ocazional, aproximativ 7 minute. Condimentează cusare și piper. Aruncați cu pătrunjel.