Legume Rădăcinoase Curry
Legumele rădăcinoase curry sunt a fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 119 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână napi, sare, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Plăcinte Cu Legume Rădăcinoase Curry, Cara Curry de pui și rădăcină de legume oală plăcintă, și Nelum Ala-Rădăcină De Lotus Curry Din Sri Lanka.
Instrucțiuni
Aranjați rutabaga, morcovul și Napul într-un abur de legume. Abur, acoperit, 18 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede, dar încă ferme.
Scurgeți legumele și transferați-le într-un bol.
Adăugați 1/4 linguriță de sare.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați pudra de curry și următoarele 4 ingrediente; gatiti 1 minut, amestecand constant. Întoarceți legumele în tigaie și adăugați migdale; aruncați ușor. Gatiti 1-2 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Adăugați restul de sare și piper și presărați pătrunjel.