Legume Rădăcinoase Cu Piure Savuros
Cimbru piure de legume rădăcină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Rozmarin Piure De Legume Rădăcină, și Piure de cartofi și legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate legumele și usturoiul într-o oală mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi; condimentează cu o linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, până când legumele sunt foarte fragede.
În timp ce legumele se gătesc, combinați smântâna grea, untul și ierburile într-o oală și încălziți la foc mic pentru a topi untul și a infuza aroma de plante în cremă nu lăsați să fiarbă. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă până când este nevoie. Când este gata de utilizare, îndepărtați tulpinile de plante și frunzele de dafin.
Scurgeți legumele și puneți-le într-un bol mare de amestecare. Mash cu un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de cremă caldă și se amestecă până când lichidul este absorbit și legumele sunt netede; condimentează cu sare și piper.
Puneți piureul de legume rădăcinoase într-un bol de servire, garnisiți cu arpagic tocat și stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline.