Legume rădăcinoase cu Gorgonzola
Legumele rădăcinoase cu Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 220 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de crenguțe de cimbru, cartofi Yukon gold, gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Gorgonzola Rigatoni cu legume, Cotlet de porc cu legume prăjite balsamice și Gorgonzola, și Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie, aruncați rutabaga, cartofii, feniculul, cimbru și ulei; condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 1 oră și 40 de minute sau până se înmoaie. Aruncați cimbru.
Într-o tigaie mică, fierbeți oțetul până se reduce la 2 linguri, 5 minute.
Presărați brânza peste legumele rădăcinoase și prăjiți până se topesc.
Stropiți cu glazura balsamică și serviți.