Legume Rădăcinoase Anna

Legume Rădăcinoase Anna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase Annan. Această rețetă servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pommes Anna (Cartofi Anna), Legume Rădăcinoase, și Legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spray 9 1/2-inch-diametru se lipeasca cuptor-proofskillet cu spray de ulei vegetal; se adaugă 2tabloons unt topit. Aranjați jumătatede runde de cartofi în tigaie, suprapunându-se în cercuri neconcentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se presară ușor cu sareși piper. Alternează felii de rădăcină de țelină șifelii de coajă deasupra cartofilor în cercuri concentrice suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Se presară rozmarin, apoi ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Stropitcu 2 linguri de unt topit. Se acoperă curămânând felii de cartofi în cercuri concentrice suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se presară ușor cu sareși piper. Apăsați cu spatula pentru a compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de legume F. Gatiti legumelepeste foc mediu 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până lastratul inferior este auriu, aproximativ 25 de minute.Descoperiți și stropiți cu 2 linguriunt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Transferați tigaia în cuptor; coacemacoperit până când legumele sunt foarte fragedeși aurii, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Rulați un cuțit mic în jurul legumelor pentruslăbiți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se pune atopskillet platou mare. Folosind suporturi pentru oale, țineți ferm platoul skilletand împreună și inversați legumele pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
10
Tăiați în pene și serviți.
1
Folosiți un feliator V sau amandolină pentru a felia legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista