Legume Rădăcinoase Anna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase Annan. Această rețetă servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pommes Anna (Cartofi Anna), Legume Rădăcinoase, și Legume rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spray 9 1/2-inch-diametru se lipeasca cuptor-proofskillet cu spray de ulei vegetal; se adaugă 2tabloons unt topit. Aranjați jumătatede runde de cartofi în tigaie, suprapunându-se în cercuri neconcentrice.
Se presară ușor cu sareși piper. Alternează felii de rădăcină de țelină șifelii de coajă deasupra cartofilor în cercuri concentrice suprapuse.
Se presară rozmarin, apoi ușor cu sare și piper.
Stropitcu 2 linguri de unt topit. Se acoperă curămânând felii de cartofi în cercuri concentrice suprapuse.
Se presară ușor cu sareși piper. Apăsați cu spatula pentru a compacta.
Preîncălziți cuptorul la 400 de legume F. Gatiti legumelepeste foc mediu 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până lastratul inferior este auriu, aproximativ 25 de minute.Descoperiți și stropiți cu 2 linguriunt topit.
Transferați tigaia în cuptor; coacemacoperit până când legumele sunt foarte fragedeși aurii, 20 până la 25 de minute.
Rulați un cuțit mic în jurul legumelor pentruslăbiți din tigaie.
Se pune atopskillet platou mare. Folosind suporturi pentru oale, țineți ferm platoul skilletand împreună și inversați legumele pe platou.
Tăiați în pene și serviți.
Folosiți un feliator V sau amandolină pentru a felia legumele.