Legume prăjite marocane cu pansament tahini
Rețeta legume prăjite marocane cu pansament tahini se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 244 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de harissa, iaurt grecesc, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 241 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Rețete similare includ Vinete prăjite cu sos Tahini cu lămâie, Vinete prăjite cu sos Tahini cu lămâie, și Vinete Prăjite Cu Rețetă De Pansament Tahini.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți legumele pe o tavă de copt.
Stropiți peste ulei și harissa, condimentați și aruncați bine. Se prăjește timp de 30 de minute sau până se gătește și începe să se caramelizeze.
Se amestecă împreună tahini, suc de lămâie, iaurt și 1-2 linguri de apă pentru a face un pansament. Se amestecă jumătate din mentă.
Presărați legumele cu menta rămasă și serviți cu pansamentul, cuscusul și pâinea caldă pitta.