Legume Prăjite De Toamnă
Legumele prăjite de toamnă sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 113 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sfeclă de trestie de bomboane pentru bebeluși, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Legume Prăjite De Toamnă, Legume de toamnă prăjite la cuptor, și O tigaie pui prăjit cu legume de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați blaturile din sfeclă galbenă și bomboane de trestie, lăsând tulpini de 1/2 inch. Cojiți sfecla și tăiați-o în jumătate.
Tăiați blaturile din morcovi, lăsând 1/2 inch de verdeață pe fiecare.
Aruncați sfecla galbenă și morcovii cu 2 linguri. ulei de măsline într-un castron mare; așezați într - un singur strat pe 1 parte a unei tigaie căptușită cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci.
Presărați legumele în tigaie cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Aruncați sfecla de trestie de bomboane cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline; aranjați sfecla într-un singur strat pe partea rămasă a tăvii de jeleu.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Coaceți la 425 timp de 15 minute; amestecați o dată și coaceți 15 minute sau până se înmoaie.