Legume Prăjite Cu Varză

Legume Prăjite Cu Varză
Legumele prăjite cu Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 2244 calorii. Pentru $9.84 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Legume rădăcinoase prăjite cu roșii și varză, Legume Harissa prăjite cu kale și pilaf de ghimbir, și Bol Farro cald cu legume prăjite și o vinetă Pesto de Kale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.In o tigaie mare de prăjire, combinați ceapa, cartofii, morcovii, dovleceii și amestecați vegetables.In un castron mic, amestecați pasta de usturoi cu ulei de măsline și piper.Aruncați legumele în amestecul de ulei de măsline, acoperind bine.Gatiti aproximativ 45 de minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt tender.In o oală mare, gătiți kale la foc mediu cu suficientă apă pentru a preveni arderea.Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand frecvent.Varza ar trebui să fie ofilită și apa să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă legumele prăjite cu varza și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
KaleKale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista