Legume prăjite cu picant o baie de fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 24 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, ciuperci, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Legume prăjite cu o baie picantă de Ucrouloli, Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, și Crabcakes picante cu Aioli de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, smântâna și pansamentul până se omogenizează. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
3
Între timp, încălziți cuptorul la 450 F. În castron mare, aruncați legumele cu ulei și sare condimentată pentru a acoperi uniform. Aranjați legumele într-o tigaie mare de prăjire superficială, de cel puțin 16x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
Cuptor
4
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când sunt crocante. Refrigerați legumele cel puțin 8 ore sau peste noapte și serviți la rece cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint