Legume prăjite cu Gremolata
Rețeta legume prăjite cu Gremolata se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de piper, sare, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Legume Prăjite Cu Pecan Gremolata, Legume Prăjite Cu Pecan Gremolata, și Eglefin la cuptor și legume mărunțite cu Gremolata de migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, păstârnacul și șalotele într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Stropiți cu 4 linguri de ulei; se presară sare și piper.
Se coace la 425 la 45-50 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei rămas.
Pentru gremolata, puneți nucile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până când sunt măcinate grosier.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă brânza, pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul, uleiul, usturoiul și nucșoara.