Legumele de pe grătar durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și whole 30 are 281 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 120 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cartofi, piper cayenne, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Legume de la grătar, Cum să Grătiți puiul pe aragaz (metoda easy Grill Pan), și 31 Cel Mai Bun Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul, pudra de usturoi, sarea, piperul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Periați legumele. Grătiți morcovii și cartofii, acoperiți, la foc mediu timp de 10 minute. Unge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Adăugați dovlecei. Acoperiți și grătiți cu 10-15 minute mai mult, ungând și rotind la fiecare 5 minute sau până când legumele sunt fragede.