Legumele marinate la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $1.15 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, dovlecei, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Legume Marinate La Grătar, Legume Marinate La Grătar, și Legume la grătar marinate cu ierburi.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați tulpinile de ciuperci și aruncați; tăiați ciupercile în jumătate. Tăiați în diagonală dovleceii și dovleceii; tăiați ardeii grași și ceapa în fâșii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Ceapă
2
Așezați legumele într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Bateți împreună uleiul și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă peste legume. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Scoateți legumele din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Marinada
6
Grătiți legumele într-un wok pentru grătar sau coș metalic, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
10 minute, amestecând ocazional și ungând cu marinată rezervată.