Legume marinate cu vinetă de tarhon
Legumele marinate cu vinaigretă de tarhon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 193 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sparanghel, fasole, frunze de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Sfeclă marinată cu fistic și tarhon, Roșii de moștenire marinate cu tarhon, și Legume prăjite cu baie de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 2 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Scurgeți și puneți-l într-o pungă de plastic cu fermoar.
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Mișto.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar.
Gatiti morcovii in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 5 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Mișto.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar.
Gatiti fasolea in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Scurgeți și așezați într-o pungă de plastic cu fermoar.
Așezați roșiile, ardeii grași și castraveții în pungi de plastic separate cu fermoar.
Se toarnă 1/4 cană de vinaigretă de tarhon în fiecare pungă. Sigilați și răciți cel puțin 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scurgeți fiecare pungă, aruncând pansamentul. Aranjați legumele pe un platou căptușit cu salată.