Legume La Grătar
Legume la gratar este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 199 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 34 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de rozmarin, vinete japoneze și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpată cu legume la grătar, Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, și Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ungeți legumele cu 1/4 cană de ulei pentru a acoperi ușor.
Presărați legumele cu sare și piper. Lucrând în loturi, grătați legumele până când sunt fragede și ușor carbonizate peste tot, aproximativ 8 până la 10 minute pentru ardeii grași; 7 minute pentru dovleceii galbeni, dovleceii, vinetele și ciupercile; 4 minute pentru sparanghel și ceapă verde. Aranjați legumele pe un platou. Cheia pentru a obține acele mărci de grătar grozave este să nu schimbați legumele prea des odată ce au fost așezate pe grătarul fierbinte.
Între timp, bateți restul de 2 linguri de ulei, oțet balsamic, usturoi, pătrunjel, busuioc și rozmarin într-un bol mic pentru a amesteca.
Adăugați sare și piper după gust.
Stropiți amestecul de plante peste legume.
Serviți legumele, calde sau la temperatura camerei.