Legume Glazurate Cu Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele glazurate cu soia. Această rețetă servește 6. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 125 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, melasă, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume De Iarnă Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați 2 linguri. ulei și vârtej wok pentru a acoperi. Gatiti tulpinile si morcovii bok choy, amestecand des pana incep sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați piper roșu și gătiți încă 2 minute.
Transferați amestecul într-un castron.
Întoarceți wok-ul la căldură și adăugați 1 lingură rămasă. ulei.
Adăugați frunze de bok choy și ciuperci. Gatiti, amestecand o data sau de doua ori pentru a preveni arderea, pana cand frunzele incep sa se inmoaie, inca aproximativ 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase și legumele rezervate, amestecând pentru a combina.