Legume de vară prăjite în straturi

Legume de vară prăjite în straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de vară prăjite în straturi. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 315 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Prăjiți legume de vară și năut, Salată De Vară Stratificată, și Salată De Vară Stratificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți un vas rotund rezistent la cuptor cu puțin ulei; apoi, începând din exterior, stratificați strâns felii alternative de legume în cercuri concentrice până ajungeți la mijloc așezați capul de usturoi aici. Dacă mai aveți legume, puneți-le în orice goluri din exterior. Lipiți crenguțele de rozmarin printre legume, stropiți totul generos cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Prăjiți totul împreună, stropind cu mai mult ulei ocazional, timp de 50 de minute-1 oră, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute, apoi scoateți usturoiul și separați-l în cuișoare pentru a stoarce peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista