Legume de vară prăjite în straturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de vară prăjite în straturi. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 315 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, bulb de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Prăjiți legume de vară și năut, Salată De Vară Stratificată, și Salată De Vară Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Stropiți un vas rotund rezistent la cuptor cu puțin ulei; apoi, începând din exterior, stratificați strâns felii alternative de legume în cercuri concentrice până ajungeți la mijloc așezați capul de usturoi aici. Dacă mai aveți legume, puneți-le în orice goluri din exterior. Lipiți crenguțele de rozmarin printre legume, stropiți totul generos cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Prăjiți totul împreună, stropind cu mai mult ulei ocazional, timp de 50 de minute-1 oră, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute, apoi scoateți usturoiul și separați-l în cuișoare pentru a stoarce peste legume.