Legumele de primăvară fierte sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcovi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Pui Fiert Cu Legume De Primăvară, și Rețetă De Pui Fiert Și Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovi și napi, și saut, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Nap
3
Adăugați ridichi, sparanghel și tarhon și sotati 1 până la 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când lichidul se îngroașă ușor și legumele sunt fragede.