Legume De Primăvară Fierte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legumele de primăvară fierte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este minunat. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Legume De Primăvară Fierte, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
Dacă utilizați favas, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați favas și gătiți 2 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Trageți partea superioară de pe pielea dură de pe fiecare fasole și scoateți fasolea din piele. Pune fasolea deoparte.
Umpleți un castron mare cu apă și adăugați suc de lamaie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați și aruncați capătul tulpinii și aproximativ 2 in. de vârf înțepător. Scoateți și aruncați toate frunzele exterioare dure până când rămân doar frunze fragede, de culoare verde și galben foarte deschis (poate fi necesar să tăiați partea superioară pentru a îndepărta complet frunzele). Tăiați orice coajă verde dură din tulpină. Fii agresiv; vrei ca întreaga anghinare tăiată să fie comestibilă. Sfertul de anghinare pe lungime și răzuiește sufocarea fuzzy (orice sufocare lăsată în urmă va adăuga multă amărăciune). Puneți anghinarea tăiată în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Tăiați bulbul de fenicul cu vârfuri verzi închise și medii. Se toacă frunzele cu pene și se rezervă 2 linguri. dintre ei. Aruncați blaturile rămase. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați-l în 1/4-in.- pene groase. Pune deoparte.
Tăiați capetele rădăcinii și frunzele uscate sau dure de culoare verde închis din usturoi verde și ceapă verde.
Se taie în 2-in. bucăți (dacă usturoiul verde are un bec mic la capăt, înjumătățiți-l pe lungime). Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați pene de fenicul și anghinare scurse.
Se presară cu 1/2 linguriță. sare și amestecă până la sfârâit.
Adăugați usturoi verde, ceapă verde și 1 cană de apă; acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați mazăre și fasole fava, acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă frunzele de fenicul și se ia de pe foc.
Se adaugă sare după gust.
Împărțiți uniform între 4 boluri puțin adânci și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.