Legume De Primăvară Fierte

Legume De Primăvară Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legumele de primăvară fierte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este minunat. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Legume De Primăvară Fierte, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați favas, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați favas și gătiți 2 minute.
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Trageți partea superioară de pe pielea dură de pe fiecare fasole și scoateți fasolea din piele. Pune fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Umpleți un castron mare cu apă și adăugați suc de lamaie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați și aruncați capătul tulpinii și aproximativ 2 in. de vârf înțepător. Scoateți și aruncați toate frunzele exterioare dure până când rămân doar frunze fragede, de culoare verde și galben foarte deschis (poate fi necesar să tăiați partea superioară pentru a îndepărta complet frunzele). Tăiați orice coajă verde dură din tulpină. Fii agresiv; vrei ca întreaga anghinare tăiată să fie comestibilă. Sfertul de anghinare pe lungime și răzuiește sufocarea fuzzy (orice sufocare lăsată în urmă va adăuga multă amărăciune). Puneți anghinarea tăiată în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați bulbul de fenicul cu vârfuri verzi închise și medii. Se toacă frunzele cu pene și se rezervă 2 linguri. dintre ei. Aruncați blaturile rămase. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați-l în 1/4-in.- pene groase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
6
Tăiați capetele rădăcinii și frunzele uscate sau dure de culoare verde închis din usturoi verde și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se taie în 2-in. bucăți (dacă usturoiul verde are un bec mic la capăt, înjumătățiți-l pe lungime). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați pene de fenicul și anghinare scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Se presară cu 1/2 linguriță. sare și amestecă până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați usturoi verde, ceapă verde și 1 cană de apă; acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Adăugați mazăre și fasole fava, acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă frunzele de fenicul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
13
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Împărțiți uniform între 4 boluri puțin adânci și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista