Legume chinezești aburite cu orez brun

Legume chinezești aburite cu orez brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele chinezești aburite cu orez brun. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți unt de arahide cremos, usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Legume aburite cu vinetă de orez-vin, Legume aburite în sos de arahide cu orez, și Legume aburite cu orez și pansament Miso-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Așezați vinetele, ardeiul gras, morcovul, bok choy și ceapa în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Aburiți 5 până la 8 minute, adăugând păstăi de mazăre pentru ultimul minut de aburire, până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Bok ChoyBok Choy
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
3
Bateți sosul de soia, untul de arahide, sosul hoisin, gingerroot și usturoiul într-un castron mare cu sârmă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
Sos HoisinSos Hoisin
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați legume; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista