Legume Balsamice La Grătar
Legumele balsamice la grătar sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de dovlecei, sfeclă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Balsamice La Grătar, Legume Balsamice La Grătar, și Legume Balsamice La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de la sfeclă la 1 inch; tăiat în sferturi.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Tăiați capetele de dovlecei și vinete; tăiați fiecare pe lungime în 4 felii.
Tăiați feliile de vinete pe lungime în benzi de 1 1/2 inch.
Tăiați ceapa în rondele groase de 3/4 inci.
Bateți împreună uleiul de măsline și oțetul într-un castron mare.
Adăugați legume și presărați uniform cu sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400). Sfecla la grătar 6 minute pe fiecare parte (am făcut grătar pe 3 părți) sau până se înmoaie; ceapa la grătar, dovleceii, vinetele și ardeii grași 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fragede. Sfecla se răcește ușor și, dacă se dorește, se curăță.