Asiatice legume Se amestecă-Fry ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 288 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați legume prăjite, ulei de susan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Legume Asiatice Se Amestecă, Legume Asiatice Se Amestecă Prăji, și Legume Asiatice Se Amestecă Prăji.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in 1 cana de apa conform instructiunilor pachetului pentru a produce 2 cani de orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Apă
2
Presărați 1 lingură de sos de soia peste tofu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1/4 cană sos de soia și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Oțet
5
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoi și ghimbir; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
7
Adăugați legume; se prăjește 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se amestecă 3 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede și sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați amestecul de tofu; gatiti pana se incalzeste bine.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.