Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați legumele aburite în sos de arahide cu orez. O porție conține 455 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.68 pe portie. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vinete obișnuite, bok choy, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir, Legume aburite cu vinetă de orez-vin, și Legume chinezești aburite cu orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Așezați vinetele, ardeiul gras, morcovul, bok choy și ceapa în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Aburiți 5 până la 8 minute sau până când legumele sunt crocante; adăugați păstăi de mazăre pentru ultimul minut de aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Bok Choy
Vinete
Mazăre De Zăpadă
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
3
Bateți sosul de soia, untul de arahide, sosul hoisin, gingerroot și usturoiul într-un castron mare, folosind un tel de sârmă, până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Sos Hoisin
Ghimbir
Sos De Soia
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați legume în amestecul de unt de arahide; aruncați.