Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aburite cu năut prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, năut, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Năut, Năut și legume curry, și Legume Curry Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați dovleceii, conopida și ghimbirul într-un coș mare cu aburi peste o cratiță cu apă fierbinte și condimentați cu sare. Acoperiți și aburiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mazărea de zăpadă, scoateți tigaia de pe foc și păstrați acoperită până când mazărea este crocantă, aproximativ 5 minute.