Legume Aburite Cu Năut Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aburite cu năut prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, năut, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Năut, Năut și legume curry, și Legume Curry Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii, conopida și ghimbirul într-un coș mare cu aburi peste o cratiță cu apă fierbinte și condimentați cu sare. Acoperiți și aburiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Adăugați mazărea de zăpadă, scoateți tigaia de pe foc și păstrați acoperită până când mazărea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Între timp, prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie la foc mediu-mic până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați uleiul de susan și creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați năutul și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul și scallions; scoateți de pe foc.
Împărțiți legumele între farfurii, peste orez, dacă doriți. Puneți amestecul de naut deasupra și garnisiți cu semințele de mentă și susan.
Fotografie de Antonis Achilleos