Legume Aburite Cu Năut Prăjit

Legume Aburite Cu Năut Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aburite cu năut prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, năut, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Năut, Năut și legume curry, și Legume Curry Și Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați dovleceii, conopida și ghimbirul într-un coș mare cu aburi peste o cratiță cu apă fierbinte și condimentați cu sare. Acoperiți și aburiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați mazărea de zăpadă, scoateți tigaia de pe foc și păstrați acoperită până când mazărea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie la foc mediu-mic până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați uleiul de susan și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
5
Adăugați năutul și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Adăugați untul și scallions; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Împărțiți legumele între farfurii, peste orez, dacă doriți. Puneți amestecul de naut deasupra și garnisiți cu semințele de mentă și susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista