Leckerli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Leckerli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, bicarbonat de sodiu, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați mierea cu zahărul granulat, coaja de lămâie, scorțișoară, piper negru, nucșoară, ghimbir, cuișoare și piper alb. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se topesc mierea si zaharul, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coaja de citrice confiate, 1 cană plus 2 linguri de migdale și 3 linguri plus 1 linguriță de kirsch. Cerneti cele 2 cani plus 2 linguri de faina si bicarbonatul de sodiu peste amestec si amestecati pentru a incorpora. Tapetați o foaie de copt cu folie de plastic. Răsturnați aluatul pe plastic și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați și refrigerați până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Făinați liberal o suprafață de lucru.
Întindeți aluatul într-un pătrat de 12 inci cu grosimea de aproximativ 3/8 inci. Tapetați o foaie mare de biscuiți cu hârtie pergament și glisați aluatul pe ea. Înțepați peste tot cu o furculiță. Împrăștiați restul de 1/4 cană de migdale deasupra. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor cu apa și restul de 2 lingurițe de kirsch.
Coaceți pătratul cookie timp de 14 minute sau până devine auriu. Periați imediat glazura deasupra. Glisați pergamentul pe un suport și lăsați cookie-ul să se răcească complet. Pe o suprafață de lucru, folosind un cuțit mare și ascuțit, tăiați marginile pătratului, apoi tăiați-l în patru benzi de 3 inci lățime.
Tăiați fiecare bandă în bare de 3/4 inch.