Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lebkuchen. Această rețetă servește 1 și costă 12,23 USD pe porție. O porție conține 6095 calorii, 97G de proteine, și 159g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, ghimbirul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți aproximativ 10 minute, până când sunt parfumate și ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Lăsați să se răcească complet. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt, scorțișoară, ghimbir măcinat, cuișoare, ienibahar, sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Praf De Ghimbir
Ienibahar
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele răcite până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați zahărul brun și pulsați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
6
Adăugați marmelada, ghimbirul confiat și melasa și pulsați până când amestecul este bine amestecat și nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Marmeladă
Melasă
Nuci
7
Adăugați ouăle dintr-o dată și pulsați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Adăugați ingredientele uscate și pulsați până se încorporează și aluatul are o culoare uniformă. Răsturnați aluatul moale într-un castron, acoperiți și congelați până când este foarte ferm, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind o lingură de înghețată de 2 linguri, scoateți 8 movile de nivel pe fiecare foaie de copt, la aproximativ 3 inci distanță. Congelați aluatul rămas între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
10
Coaceți fursecurile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când se ridică și ușor ferme; deplasați tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Transferați foile în rafturi și lăsați fursecurile și tigăile să se răcească complet. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
12
Într-un castron, bateți zahărul cofetarilor cu laptele și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Întindeți fursecurile cu glazură și lăsați să se usuce complet înainte de servire sau ambalare.