Latkes De Cartofi Dulci
Reteta Latkes de cartofi dulci este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți hrean obișnuit, cartof dulce, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Latkes De Cartofi Dulci, Latkes De Cartofi Dulci, și Latkes De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Încingeți ceapa pe o răzătoare de cutie într-un bol mare. Încingeți ambii cartofi în același bol, răzuind lungimea cartofului pentru a obține fire lungi. Aruncați cartofii cu ceapa în timp ce lucrați pentru a nu le decolora. Puneți amestecul de cartofi într-un prosop curat și stoarceți excesul de lichid. Aruncați amestecul latke cu făina, sarea și cayenne. Se amestecă oul.
Încălziți un ulei de 1/4 inci într-o fontă mare sau altă tigaie grea la foc mediu. Lucrând în loturi, lingurați aproximativ 1/4 cană din amestecul latke în tigaie, apăsând ușor pentru a forma clătite de 3 inci. Aveți grijă să nu supraaglomerați tigaia. Gatiti, rotind o data, pana cand sunt aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe suportul din cuptor în timp ce gătiți restul de aluat.
Serviți latkes-urile acoperite cu o păpușă mică de smântână și hrean.
Garnisiți cu o frunză de pătrunjel.