Latkes De Cartofi De Dovleac
Latkes de cartofi de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 448 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 849 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cap la magazin și ridica toate scop făină, piper, dovleac, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Transferați cartofii într-un castron mare căptușit cu un prosop de bucătărie curat și strângeți ușor uscat. Rezervați lichidul de înmuiere a cartofului.
Puneți lichidul rezervat deoparte timp de 10 minute pentru a permite amidonului să se scufunde până la fund. Turnați cu grijă lichidul din castron, rezervând amidon și aruncați.
Transferați cartofii înapoi în castron cu amidon.
Adăugați ceapa și dovleacul. Se amestecă ouăle, făina, sarea și piperul.
Tapetați foaia de copt cu margini cu prosoape de hârtie; pus deoparte. În tigaia antiaderentă cu fundul greu de 12 inci, încălziți 1/4 inci de ulei vegetal. Lingură puțină 1/2 cană de amestec de cartofi per clătită în tigaie, lucrând în loturi și având grijă să nu înghesuiți tigaia.
Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc, 4 până la 6 minute.
Se transferă pe foaia de copt pregătită pentru a se scurge; se transferă la cuptor pentru a se încălzi. Repetați procesul cu amestecul de cartofi rămas.
Se servește fierbinte cu sos de mere de vanilie de arțar.