Latkes De Bază De Cartofi
Latkes de bază de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de cartofi de copt, înlocuitor de ou, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Latkes De Bază De Cartofi, Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Cartofi Latkes.
Instrucțiuni
Tăiați cartoful și ceapa folosind lama de mărunțire a unui robot de bucătărie.
Combinați cartoful mărunțit și ceapa într-o strecurătoare peste un castron mare, aruncând bine pentru a combina.
Lăsați amestecul să stea 15 minute, apăsând ocazional cu spatele unei linguri până când cea mai mare parte a lichidului se scurge.
Scoateți strecurătoare din castron. Se toarnă cu grijă lichidul de cartofi, rezervând strat alb gros de amidon din cartofi în partea de jos a vasului. Aruncați lichidul de cartofi.
Combinați înlocuitorul de ou, făina, sarea și piperul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de ouă în amidonul de cartofi într-un castron mare, amestecând bine cu un tel pentru a combina.
Adăugați amestecul de cartofi și pătrunjelul în castron, aruncând bine pentru a combina.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei de canola în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de cartofi în 1/4 cană pentru a forma 6 latkes; aplatizați ușor. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți latkes din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și amestecul de cartofi rămas.