Latkes cu Chutney de ghimbir de mere

Latkes cu Chutney de ghimbir de mere
Latkes cu chutney de ghimbir de mere ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, fulgi de piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes prăjite cu grăsime de rață cu Chutney cu lămâie de mere, Chutney cu mere verzi și ghimbir, și Chutney De Afine, Mere Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Chutney: într-o cratiță mare, combinați mere, ceapă, ghimbir, oțet, sare, muștar, zahăr, fulgi de ardei roșu și stafide. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1
Așezați cartoful ras într-un castron mare și umpleți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 15 minute, apoi scurgeți, stoarcând cât mai mult exces de umiditate posibil.
3
Într-un castron mediu, combinați cartoful scurs, ceapa, ouăle, făina, sarea și piperul. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tapetați o foaie de copt sau un platou cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare cu laturi de cel puțin 2 inch, încălziți un strat de ulei vegetal de 1/4 inch la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați linguri mari de aluat în tigaie. Tamponați ușor aluatul cu o spatulă pentru a face o pastă groasă de 1/3 inch. Gatiti latkes pana devin aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți latkes și gătiți până când cealaltă parte este aurie, aproximativ încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta latke-urile din tigaie și așezați-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să se scurgă în timp ce gătiți restul de latkes.
8
Se servește fierbinte cu chutney de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista