Latkes (Clătite De Cartofi)

Latkes (clătite de cartofi) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 60 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, cartofii roșii, apa de la robinet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Clatite De Cartofi (Latkes), Latkes (Clătite De Cartofi), și Clatite De Cartofi Perfecte (Latkes).
Instrucțiuni
Așezați comprimatul de apă și vitamina C într-un castron mare și amestecați până când vitamina C se dizolvă; pus deoparte.Tăiați cartofii prin lama de mărunțire a unui robot de bucătărie.
Scoateți cartofii mărunțiți și montați robotul de bucătărie cu accesoriul lamei. Lucrând în loturi, întoarceți cartofii la robotul de bucătărie și pulsați până când au dimensiunea boabelor de orez.
Adăugați cartofii în amestecul de vitamina C și amestecați pentru a combina.Tăiați și pulsați ceapa în robotul de bucătărie folosind aceeași metodă ca și în cazul cartofilor.
Se adaugă în vasul cu amestec de cartofi împreună cu făina matzo, ouăle, sarea măsurată și praful de copt și se amestecă până se încorporează.
Se toarnă 1/4 până la 1/2 inch de ulei într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este suficient de fierbinte pentru a se prăji (puteți verifica lipind o ustensilă de lemn în ulei și văzând dacă se formează bule în jurul marginilor), folosiți o lingură mare pentru a arunca 3 până la 4 movile din amestecul de cartofi (aproximativ 2 linguri generoase fiecare) în uleiul fierbinte. Nu aglomerați tigaia. Aplatizați ușor latkele cu spatele lingurii.Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți latke-urile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare suplimentară. Repetați cu aluatul rămas. Când ajungeți la capătul aluatului, bateți amestecul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid înainte de prăjire.
Serviți cu mere și / sau smântână, dacă doriți.