Latkes Clasic De Cartofi
Rețeta clasică de cartofi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de scorțișoară măcinată, cimbru, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes Clasic De Cartofi, Latkes Clasic De Cartofi, și Latkes clasice de cartofi cu sos de mere gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartoful și ceapa într-o strecurătoare.
Scurgeți 30 de minute, apăsând cu spatele unei linguri până abia umed.
Combinați amestecul de cartofi, făina și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un castron mare; aruncați bine.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi. Puneți 1/4 cană de amestec de cartofi într-o cană de măsurare uscată.
Se toarnă amestecul în tigaie și se aplatizează ușor. Repetați procedura de 5 ori pentru a forma 6 latkes. Saut 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți latke-urile din tigaie și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și amestec de cartofi pentru a obține 12 latkes în total.
Combinați sosul de mere și scorțișoara măcinată într-un castron.