Lasagne Bolognese cu spanac ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 779 calorii, 44G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ouă, nucșoară, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Lasagne Bolognese, Lasagna Bologneză, și Lasagna Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 până la 14 inci la foc mediu până când strălucește. Gatiti pancetta, ceapa, morcovul, telina si usturoiul, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt aurii si se inmoaie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cepe Roșii Tăiate
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând ocazional și rupând orice bulgări, până când carnea nu mai este roz, 6 până la 10 minute. Se amestecă vinul, laptele, pasta de roșii, cimbru, 1/4 linguriță sare și 3/4 linguriță piper. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, dar sosul este încă umed, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Piper
Sos
Cimbru
Carne De Vită
Carne
Lapte
Sare
Vin
1
Puneți spanacul într-un prosop de bucătărie (nu o cârpă terry) și răsuciți pentru a stoarce cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
2
Bateți împreună ricotta, ouăle, parmezanul, nucșoara, 1 1/4 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Nucșoară
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați 1 1/2 căni de amestec de ricotta într-un alt bol și amestecați în 1/4 cană de lapte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți spanacul în umplutura rămasă cu 1/2 cană de lapte rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înmuiați tăiței într-un castron cu apă foarte caldă până când sunt flexibili, dar nu se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați pe un prosop de bucătărie (nu este necesar să uscați tăiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
4
Întindeți 1 1/2 căni de sos bolognez în tigaie și presărați cu 1 lingură de parmezan. Acoperiți cu 3 tăiței, lăsând spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Parmezan
Paste
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de spanac, apoi 1 cană de sos bolognez și acoperiți cu 1 lingură de parmezan și 3 tăiței; repeta. Se acoperă cu sosul bolognez Rămas, 1 lingură de parmezan și restul de 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Parmezan
Paste
Spanac
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Se toarnă deasupra amestecul de ricotta rezervat și se presară cu 1/4 cană parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
7
Acoperiți bine tigaia cu hârtie pergament și folie (sau doar folie cu unt) și coaceți 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste în pete, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Lăsați să stea 15 până la 30 de minute înainte de tăiere.
1
* Sosul Bolognese poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit (acoperit odată răcit).* Lasagna poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți într-un cuptor de 350 km f, acoperit ușor cu folie.