Lasagna În Stil Polonez
Stilul polonez Lasagnan este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ceapă, tăiței de lasagna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză și tăiței în stil polonez, Dovlecel Umplut În Stil Polonez, și Puiul prăjit în stil Polonez al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, uscați și intercalați într-un prosop umed pentru a vă menține umed sau pulverizați fiecare tăiței cu spray de gătit sau aplicați ușor puțin ulei.
Într-o tigaie mare separată la foc mediu, combinați ceapa cu untul și sotati 5 minute.
Pregătiți piureul instant conform instrucțiunilor pachetului, dar omiteți laptele. Se amestecă crema de brânză până se omogenizează bine.
Așezați 3 tăiței în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inci.
Întindeți 1/2 amestecul de cartofi peste tăiței din vas. Completați acest lucru cu încă 3 tăiței, urmat de celălalt 1/2 din amestecul de cartofi. Finalizați topping-ul cu restul de 3 tăiței, apoi acoperiți-i pe cei cu ceapă sotată.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 de minute, sau până la bule. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de tăiere.