Lasagna vegetariană cu spanac și ciuperci

Lasagna vegetariană cu spanac și ciuperci
Reteta vegetarian spanac și ciuperci Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 5 minute. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 623 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, brânză mozzarella, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3340 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ lasagna vegetariană cu ceapă și ciuperci caramelizate, Crăciun Vegetarian Partea 2: Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile într-o tigaie mare (6 până la 8 litri) saut saut la foc mare sau mediu. Amestecați-le cu o lingură de lemn sau agitați tigaia din când în când. S-ar putea să-i auzi scârțâind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presară sare peste ciuperci. Ciupercile vor sfârâi și apoi vor începe să elibereze apă. (Rețineți că nu adăugați grăsime în acest moment în tigaie; această metodă de gătit a ciupercilor în propria lor umiditate se numește "saut uscat".)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Odată ce ciupercile încep să elibereze apă în tigaie, amestecați ceapa tocată. Gatiti pana cand ciupercile nu mai elibereaza umezeala si apa de ciuperci a fiert, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Adăugați uleiul de măsline în ciuperci și amestecați pentru a acoperi. Sautați ciupercile și ceapa timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se amestecă pasta de roșii, se gătește încă un minut. Rezervați 1 cană de sos de roșii (va merge în fundul caserolei) și puneți ceașca rămasă de sos de roșii în oală cu ciupercile.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cutia mare de roșii zdrobite și o cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5
Se amestecă cimbru, zahăr și fulgi de ardei roșu. (Dacă utilizați busuioc uscat în loc de proaspăt, adăugați-l acum.) Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul și fierbeți la foc mic, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Fierbeți și scurgeți tăiței de lasagna: odată ce sosul fierbe, sareți apa clocotită pentru paste și adăugați tăiței uscați de lasagna în apa clocotită.  (Apa trebuie să fie la fierbere viguroasă și rulantă.) Amestecați ușor, asigurându-vă că tăiței nu se lipesc unul de celălalt. Setați cronometrul timp de 8 minute sau oricât de lung este indicat pe ambalajul tăiței. Gatiti descoperit la fierbere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
7
Când tăiței sunt gata (al dente, fierte, dar încă ferme până la mușcătură), scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți-le pentru a le răci cu apă rece.  Pe măsură ce le clătiți, separați-le ușor cu degetele, astfel încât să nu se lipească unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Pregătiți câteva foi mari de prăjituri sau foi de copt întinzând o lingură de ulei de măsline peste foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Așezați tăiței de lasagna pe foi, acoperindu-le ușor cu puțin din acel ulei de măsline și întinzându-le. Acest lucru îi va ajuta să nu se lipească unul de celălalt în timp ce terminați sosul și pregătiți caserola stratificată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Asamblați lasagna: opriți focul pe plită pentru sos. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Întindeți o cană de sos de roșii rezervat pe fundul unei caserole mari (de preferință de 10x15 inci). (Dacă caserola dvs. este mai mică, poate fi necesar să adăugați un alt strat pe măsură ce parcurgeți acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
12
Așezați un strat de tăiței lasagna în jos peste sosul de roșii, ușor suprapus. (Pentru vasul nostru de 10x15 inci, în cele din urmă potrivim 3 straturi de 6 tăiței fiecare, cu 2 tăiței în plus pe care să-l punem.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Presărați jumătate din brânza ricotta peste tăiței și jumătate din spanacul dezghețat, scurs și stors peste ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
14
Presărați jumătate din brânza mozzarella peste spanac și doar un sfert din brânza pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PecorinoPecorino
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
15
Apoi puneți 1/3 din sosul de ciuperci peste mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Presărați jumătate din busuiocul proaspăt peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
17
Repetați straturile: repetați procesul de stratificare.
18
Puneți un al doilea strat de tăiței peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
19
Întindeți restul de ricotta, spanac și mozzarella peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Presărați încă un sfert din pecorino împreună cu mozzarella. Se acoperă cu o altă treime din sosul de ciuperci și busuiocul proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
21
Puneți stratul final de tăiței lasagna peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
22
Întindeți sosul rămas peste tăiței de lasagna și presărați cu restul de pecorino sau parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
23
Acoperiți cu folie și coaceți: scoateți o foaie de folie de aluminiu suficient de mare pentru a acoperi caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
24
Întindeți puțin ulei de măsline peste interiorul bucății de folie (partea care va avea contact cu lasagna).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
25
Așezați folia peste vasul cu caserole și sertizați marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
26
Se coace la 350 F timp de 25 de minute, apoi se scoate folia și se coace neacoperit încă 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
27
Scoateți lasagna din cuptor când ați terminat și lăsați-o să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere pentru a servi. Odată făcută, lasagna va dura o săptămână la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Ingrediente

680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci cremini, tocate aproximativciuperci cremini, tocate aproximativ227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake, tocate aproximativciuperci shiitake, tocate aproximativ1pentru fiecare.SareSare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceașcă Generos ceapa tocataceașcă Generos ceapa tocata591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin plus mai mult pentru a împiedica tăiței să se lipească unul de celălaltulei de măsline extravirgin plus mai mult pentru a împiedica tăiței să se lipească unul de celălalt4Bucăți de caramele Heath Barcuișoare usturoi, tocate (aproximativcuișoare usturoi, tocate (aproximativ170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii zdrobite (cum ar fi Muir Glen cu busuioc)roșii zdrobite (cum ar fi Muir Glen cu busuioc)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean proaspăt sau scurs, ras fin, preparathrean proaspăt sau scurs, ras fin, preparat11 lingură de oregano uscat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch11 lingură de oregano uscatfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcutii congelate spanac tocat, decongelate și stoarse în prosop curat de excesul de umiditatecutii congelate spanac tocat, decongelate și stoarse în prosop curat de excesul de umiditate454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtăiței lasagna (16 până la 20 de tăiței)tăiței lasagna (16 până la 20 de tăiței)28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO(15-sau de brânză ricotta(15-sau de brânză ricotta591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/4 kilogram de brânză pecorino (sau parmezan), rasă (aproximativ1/4 kilogram de brânză pecorino (sau parmezan), rasă (aproximativ9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpound brânză mozzarella mărunțită (desprepound brânză mozzarella mărunțită (despre
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate92
Revista