Lasagna vegetariană cu spanac și ciuperci

Lasagna vegetariană cu spanac și ciuperci
Reteta vegetarian spanac și ciuperci Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 5 minute. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 623 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, brânză mozzarella, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3340 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ lasagna vegetariană cu ceapă și ciuperci caramelizate, Crăciun Vegetarian Partea 2: Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile într-o tigaie mare (6 până la 8 litri) saut saut la foc mare sau mediu. Amestecați-le cu o lingură de lemn sau agitați tigaia din când în când. S-ar putea să-i auzi scârțâind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presară sare peste ciuperci. Ciupercile vor sfârâi și apoi vor începe să elibereze apă. (Rețineți că nu adăugați grăsime în acest moment în tigaie; această metodă de gătit a ciupercilor în propria lor umiditate se numește "saut uscat".)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Odată ce ciupercile încep să elibereze apă în tigaie, amestecați ceapa tocată. Gatiti pana cand ciupercile nu mai elibereaza umezeala si apa de ciuperci a fiert, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Adăugați uleiul de măsline în ciuperci și amestecați pentru a acoperi. Sautați ciupercile și ceapa timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se amestecă pasta de roșii, se gătește încă un minut. Rezervați 1 cană de sos de roșii (va merge în fundul caserolei) și puneți ceașca rămasă de sos de roșii în oală cu ciupercile.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați cutia mare de roșii zdrobite și o cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se amestecă cimbru, zahăr și fulgi de ardei roșu. (Dacă utilizați busuioc uscat în loc de proaspăt, adăugați-l acum.) Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul și fierbeți la foc mic, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Fierbeți și scurgeți tăiței de lasagna: odată ce sosul fierbe, sareți apa clocotită pentru paste și adăugați tăiței uscați de lasagna în apa clocotită.  (Apa trebuie să fie la fierbere viguroasă și rulantă.) Amestecați ușor, asigurându-vă că tăiței nu se lipesc unul de celălalt. Setați cronometrul timp de 8 minute sau oricât de lung este indicat pe ambalajul tăiței. Gatiti descoperit la fierbere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
7
Când tăiței sunt gata (al dente, fierte, dar încă ferme până la mușcătură), scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți-le pentru a le răci cu apă rece.  Pe măsură ce le clătiți, separați-le ușor cu degetele, astfel încât să nu se lipească unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Pregătiți câteva foi mari de prăjituri sau foi de copt întinzând o lingură de ulei de măsline peste foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Așezați tăiței de lasagna pe foi, acoperindu-le ușor cu puțin din acel ulei de măsline și întinzându-le. Acest lucru îi va ajuta să nu se lipească unul de celălalt în timp ce terminați sosul și pregătiți caserola stratificată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Asamblați lasagna: opriți focul pe plită pentru sos. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Întindeți o cană de sos de roșii rezervat pe fundul unei caserole mari (de preferință de 10x15 inci). (Dacă caserola dvs. este mai mică, poate fi necesar să adăugați un alt strat pe măsură ce parcurgeți acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
12
Așezați un strat de tăiței lasagna în jos peste sosul de roșii, ușor suprapus. (Pentru vasul nostru de 10x15 inci, în cele din urmă potrivim 3 straturi de 6 tăiței fiecare, cu 2 tăiței în plus pe care să-l punem.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Presărați jumătate din brânza ricotta peste tăiței și jumătate din spanacul dezghețat, scurs și stors peste ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
14
Presărați jumătate din brânza mozzarella peste spanac și doar un sfert din brânza pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
PecorinoPecorino
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
15
Apoi puneți 1/3 din sosul de ciuperci peste mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Presărați jumătate din busuiocul proaspăt peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
17
Repetați straturile: repetați procesul de stratificare.
18
Puneți un al doilea strat de tăiței peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
19
Întindeți restul de ricotta, spanac și mozzarella peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
20
Presărați încă un sfert din pecorino împreună cu mozzarella. Se acoperă cu o altă treime din sosul de ciuperci și busuiocul proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
PecorinoPecorino
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
21
Puneți stratul final de tăiței lasagna peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
22
Întindeți sosul rămas peste tăiței de lasagna și presărați cu restul de pecorino sau parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PecorinoPecorino
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
23
Acoperiți cu folie și coaceți: scoateți o foaie de folie de aluminiu suficient de mare pentru a acoperi caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
24
Întindeți puțin ulei de măsline peste interiorul bucății de folie (partea care va avea contact cu lasagna).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
25
Așezați folia peste vasul cu caserole și sertizați marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
26
Se coace la 350 F timp de 25 de minute, apoi se scoate folia și se coace neacoperit încă 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
27
Scoateți lasagna din cuptor când ați terminat și lăsați-o să se odihnească cu 10 minute înainte de tăiere pentru a servi. Odată făcută, lasagna va dura o săptămână la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate92
Revista