Lasagna Ușoară De Vită
Rețeta Lasagna ușoară de vită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 516 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză ricotta, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Lasagna Ușoară De Vită, Lasagna Ușoară De Vită Și Ricotta, și Lasagna ușoară de carne cu carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată și sosul de paste. Se amestecă brânza ricotta și parmezanul.
Întindeți o treime din sosul de carne într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; strat cu 3 tăiței lasagna și jumătate din amestecul de brânză ricotta și brânză mozzarella mărunțită. Repetați procedura o dată.
Întindeți restul de o treime din sosul de carne peste brânza mozzarella.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 1 oră; descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de paste de roșii și usturoi prăjite Classico Fire și Lasagne gata pentru cuptor Barilla.
Lasagna ușoară de curcan: înlocuiți 3 căni de curcan măcinat gătit cu 3 căni de carne de vită macră gătită și continuați conform instrucțiunilor.
Înghețați cadrul: Dacă utilizați ingrediente gătite congelate, adăugați 15 minute la timpul de coacere. Dacă rețeta este acoperită în prima parte a coacerii, atunci veți adăuga cele 15 minute la timpul de coacere acoperit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.