Lasagna Ușoară De Vită

Lasagna Ușoară De Vită
Rețeta Lasagna ușoară de vită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 516 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză ricotta, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Lasagna Ușoară De Vită, Lasagna Ușoară De Vită Și Ricotta, și Lasagna ușoară de carne cu carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată și sosul de paste. Se amestecă brânza ricotta și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Sos De PasteSos De Paste
2
Întindeți o treime din sosul de carne într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; strat cu 3 tăiței lasagna și jumătate din amestecul de brânză ricotta și brânză mozzarella mărunțită. Repetați procedura o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Întindeți restul de o treime din sosul de carne peste brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 1 oră; descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
6
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de paste de roșii și usturoi prăjite Classico Fire și Lasagne gata pentru cuptor Barilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasagna ușoară de curcan: înlocuiți 3 căni de curcan măcinat gătit cu 3 căni de carne de vită macră gătită și continuați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MacrăCarne De Vită Macră
Turcia TerestrăTurcia Terestră
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Înghețați cadrul: Dacă utilizați ingrediente gătite congelate, adăugați 15 minute la timpul de coacere. Dacă rețeta este acoperită în prima parte a coacerii, atunci veți adăuga cele 15 minute la timpul de coacere acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista