Lasagna spartă cu Pesto de nucă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna spartă cu Pesto de nucă. O porție conține 521 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze ușor de busuioc, jumătăți de nucă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Lasagna spartă cu Pesto de pătrunjel, salată verde și cartofi, Lasagna Kale Cu Pesto De Nuc, și Lasagna de spanac cu Pesto de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt parfumate și ușor rumenite.
Lăsați să se răcească complet. Tăiați grosolan jumătate din nuci și puneți deoparte nucile prăjite rămase.
Într-un robot de bucătărie, pulsați nucile rămase cu busuiocul și usturoiul până când nucile sunt tocate mărunt. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un jet subțire și procesați până când pesto-ul este aproape neted.
Adăugați 1/2 cană de brânză și pulsați până se încorporează.
Transferați pesto-ul de nucă într-un castron și condimentați-l cu sare și piper.
Adăugați tăiței de lasagna rupți în apa clocotită și gătiți până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit a pastelor. Întoarceți pastele scurse în oală.
Adăugați năsturelul și pesto-ul de nucă și aruncați bine.
Adăugați apa rezervată pentru paste și aruncați din nou până când este bine acoperită.
Transferați pastele în boluri, garnisiți cu restul de 1/4 cană de brânză, nucile tocate și ciupercile sotate și serviți.