Lasagna Pesto cu Bolognese și cremă de usturoi
Reteta Pesto Lasagna cu Bolognese si crema de usturoi este gata în aproximativ 1 oră și 12 minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 592 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Încercați Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați busuiocul și 4 căței de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Adăugați Asiago; pulsează de 2 până la 3 ori până se omogenizează. Pune pesto deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoi tocat; saut 1 minut.
Adăugați făină și gătiți 2 minute, amestecând constant cu un tel. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 6 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc. Se amestecă sare și piper.
Întindeți 1 cană de sos bolognez în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 4 tăiței; întindeți aproximativ 2 linguri pesto peste tăiței.
Întindeți 2 căni de sos bolognez peste pesto; stropiți cu 1/2 cană de sos alb. Repetați straturile; deasupra cu restul de 4 tăiței. Se acoperă cu pesto rămas, sos bolognez și sos alb.
Acoperiți bine cu folie; coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când se încălzește bine și tăiței sunt fragede.
Tăiați în 8 porții egale.