Lasagna mexicană cu Cactus

Lasagna mexicană cu Cactus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna mexicană cu Cactus. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 953 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos enchilada, fasole prăjită, nopalitos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie mare de unică folosință din aluminiu cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu, rupand carnea in crumble pe masura ce se rumeneste, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați condimentele taco și jumătate din sosul enchilada. Rezervați sosul enchilada rămas pentru utilizare ulterioară. Aduceți amestecul de vită la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți un pachet de tortilla în fundul tăvii de prăjire din aluminiu pregătite și întindeți fasolea prăjită uniform într-un strat peste tortilla. Aranjați încă 1 pachet de tortilla înjumătățite peste fasole și acoperiți cu felii de queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Queso FrescoQueso Fresco
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Întindeți 1 pachet de amestec de brânză mexicană cu conținut redus de grăsimi peste felii de queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MexicanăBrânză Mexicană
Queso FrescoQueso Fresco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Așezați jumătate din nopalitos feliat într-un model încrucișat peste brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
7
Stratul nopalito superior cu încă 1 pachet de tortilla și amestecul de carne de vită răspândit peste tortilla; top cu pachetul rămas de tortilla. Finalizați caserola cu sosul enchilada rămas și amestecul de brânză rămas de 1 pachet. Acoperiți brânza cu feliile de nopalito rămase aranjate într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și toppingul de brânză se topește și începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți în pătrate.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Revista