Lasagna mexicană cu Cactus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna mexicană cu Cactus. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 953 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos enchilada, fasole prăjită, nopalitos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie mare de unică folosință din aluminiu cu spray de gătit.
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu, rupand carnea in crumble pe masura ce se rumeneste, 10-12 minute.
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați condimentele taco și jumătate din sosul enchilada. Rezervați sosul enchilada rămas pentru utilizare ulterioară. Aduceți amestecul de vită la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Puneți carnea deoparte.
Puneți un pachet de tortilla în fundul tăvii de prăjire din aluminiu pregătite și întindeți fasolea prăjită uniform într-un strat peste tortilla. Aranjați încă 1 pachet de tortilla înjumătățite peste fasole și acoperiți cu felii de queso fresco.
Întindeți 1 pachet de amestec de brânză mexicană cu conținut redus de grăsimi peste felii de queso fresco.
Așezați jumătate din nopalitos feliat într-un model încrucișat peste brânza mărunțită.
Stratul nopalito superior cu încă 1 pachet de tortilla și amestecul de carne de vită răspândit peste tortilla; top cu pachetul rămas de tortilla. Finalizați caserola cu sosul enchilada rămas și amestecul de brânză rămas de 1 pachet. Acoperiți brânza cu feliile de nopalito rămase aranjate într-un model încrucișat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și toppingul de brânză se topește și începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute.