Reteta Lasagnan Mexican este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 581 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgere. Se amestecă fasolea și următoarele 5 ingrediente; gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Amestecați împreună supele și sosul enchilada într-o cratiță; gătiți până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Lingurați o treime din sos pe fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; top cu 3 tortilla. Lingura jumătate din amestec de carne de vită și o treime din sos peste tortilla; se presara cu jumatate de branza Cheddar. Sus cu 3 tortilla; repetați straturile care se termină cu tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu brânză Monterey Jack și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Sus cu avocado.