Lasagna Lindei

Lasagna Lindei
Lasagna Lindei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, zahăr, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Linda BLT răspândit, Linda ' s Spaghetti Pie, și Platoul de pânză de păianjen al Lindei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgere. Într-o altă tigaie la foc mediu, gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați carnea de vită și ceapa într-o cratiță mare cu pastă de roșii, roșii zdrobite, apă, oregano, usturoi praf, sare, piper și zahăr. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pasta De TomatePasta De Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
În timp ce sosul fierbe, amestecați brânza de vaci, parmezanul și oul până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
ParmezanParmezan
SosSos
OuăOuă
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți 1 cană de sos în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Acoperiți sosul cu 3 tăiței. Acoperiți tăiței cu o treime din sosul rămas. Se acoperă cu jumătate de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Puneți un alt strat de tăiței și unul de sos peste mozzarella; deasupra cu amestecul de brânză de vaci. Se acoperă cu restul de 3 tăiței și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PastePaste
SosSos
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați mozzarella rămasă deasupra și coaceți încă 15 minute, până devin aurii și bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Revista