Lasagna Leneșă I

Lasagna Leneșă I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lazy Lasagnan I. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză mozzarella, sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Lasagna Leneșă, Lasagna Leneșă, și Lasagna Leneșă.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți excesul de grăsime. Reduceți căldura la minim, amestecați borcanul cu sos de spaghete și încălziți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
3
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, smântâna. Se amestecă pătrunjelul uscat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lingurați 1/2 din sosul de carne în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Așezați 1/2 din tăiței nefierți peste sos, apoi 1/2 din amestecul de brânză de vaci, 1 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan ras. Repetați straturile. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se toarnă apă în jurul marginii exterioare a tigaiei. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F(175 grade C) timp de o oră. Descoperă. Continuați să coaceți încă 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cu 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista