Lasagna Leneșă I

Lasagna Leneșă I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lazy Lasagnan I. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză mozzarella, sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Lasagna Leneșă, Lasagna Leneșă, și Lasagna Leneșă.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți excesul de grăsime. Reduceți căldura la minim, amestecați borcanul cu sos de spaghete și încălziți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
3
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, smântâna. Se amestecă pătrunjelul uscat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lingurați 1/2 din sosul de carne în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați 1/2 din tăiței nefierți peste sos, apoi 1/2 din amestecul de brânză de vaci, 1 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan ras. Repetați straturile. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se toarnă apă în jurul marginii exterioare a tigaiei. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F(175 grade C) timp de o oră. Descoperă. Continuați să coaceți încă 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cu 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista