Lasagna Leneșă
Lazy Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci knudsen milkfat, produs din ouă fără colesterol, sos de paste classico family favorite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul liber, puteți urma acest fel principal cu Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Leneșă, Lasagna Leneșă, și Lasagna De Zi Leneșă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă brânza de vaci, produsul din ou și 1 cană de mozzarella.
Combinați sosul și se sfărâmă; întindeți jumătate pe fundul tigaiei de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Acoperiți cu straturi de paste și jumătate din amestecul de brânză de vaci; se acoperă cu sosul rămas și amestecul de brânză de vaci.
Se presară cu mozzarella rămasă; acoperi.
Coaceți 1 oră sau până se încălzește (160F), descoperind după 30 min.
Lăsați să stea 10 min. înainte de tăiere pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo