Lasagna latină a lui Sunny

Lasagna latină a lui Sunny
Lasagna latină a lui Sunny ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 844 calorii, 45g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cap la magazin și ridica ciuperci buton, cuptor gata " taitei lasagna, spanac, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Lasagna Latină, Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și ketchup Curry Sunny' s, și Salată însorită de vară "fructe" cu sos de citrice însorit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu se amestecă împreună ricotta, spanacul, oul, chimenul, sarea și se lasă deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare se adaugă 3 linguri de ulei și 3 linguri de unt și se sotează carnea de porc măcinată și ardeiul cayenne până când carnea se rumeneste, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea din tigaie într-un bol și adăugați ciuperci în tigaie. Gatiti pana se inmoaie, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea înapoi în tigaie, amestecați 1/2 cană de parmezan, condimentați cu sare și piper, după gust, apoi transferați amestecul într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a asambla, stratul inferior al vasului de caserolă de 12 pe 9 inci cu 1/3 din salsa, apoi 6 tăiței, care se suprapun pentru a acoperi întreaga suprafață inferioară a vasului. Apoi adăugați și întindeți uniform jumătate din amestecul de spanac ricotta, jumătate din amestecul de ciuperci de porc și un strat de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Stratează încă 1/3 din salsa, 6 tăiței, amestecul de spanac ricotta rămas și amestecul de ciuperci de porc rămas. Pentru a termina adăugați ultimele 6 tăiței, acoperiți cu salsa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Așezați feliile de mozzarella rămase deasupra împreună cu parmezanul rămas. Terminați cu o picătură de ulei de măsline și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
9
Coaceți acoperit timp de 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F, descoperiți și coaceți timp de încă 15 minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și piureul până aproape neted. Reglați condimentele, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1ciorchinicilantro, frunze numaicilantro, frunze numai4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella proaspătă, feliată subțirebrânză mozzarella proaspătă, feliată subțire5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete congelate spanac tocat, decongelate și stoarse pentru a elimina excesul de umiditate 1 oupachete congelate spanac tocat, decongelate și stoarse pentru a elimina excesul de umiditate 1 ou2cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată1ardei iute, tulpină îndepărtată, însămânțată și tăiată aproximativardei iute, tulpină îndepărtată, însămânțată și tăiată aproximativ2limes, cu suclimes, cu suc4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1818" cuptor gata " taitei lasagna, aproximativ 1 pachet33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei, plus suplimentar pentru stropireulei, plus suplimentar pentru stropire1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de prune, cu miez, însămânțate și tocate aproximativroșii de prune, cu miez, însămânțate și tocate aproximativ1piper poblano, tulpină îndepărtată, însămânțată și tocată aproximativpiper poblano, tulpină îndepărtată, însămânțată și tocată aproximativ1smallsceapa rosie, tocata aproximativceapa rosie, tocata aproximativ4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1Bucăți de caramele Heath Barsare, plus mai mult pentru condimentesare, plus mai mult pentru condimente8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cu nasturi albi, feliateciuperci cu nasturi albi, feliate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Revista