Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna coaptă cu sparanghel și Pesto. Această rețetă face 4 porții cu 872 calorii, 23g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, parmigiano, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Încercați Lasagna Cu Sparanghel-Pesto, Pesto Lasagna, și Pesto și lasagna de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru A Pregăti
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață lângă apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați sparanghelul și fierbeți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și reîmprospătați în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Îndepărtați, scurgeți bine și tăiați în bucăți de 4 inci până la 5 inci și dați deoparte.
5
Tăiați pastele în pătrate de 5 inci și aruncați în aceeași apă clocotită ca sparanghelul. Gatiti un minut pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți și reîmprospătați în baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Se scurge pe prosoape și se lasă deoparte.
8
Într-un bol de amestecare, amestecați balsamella, pesto și brânza rasă împreună până se amestecă bine. Ungeți 4 feluri de mâncare gratinate și așezați o bucată de paste de 5 inci pe fundul fiecăruia. Deasupra pastelor, așezați următoarele: 3 bucăți de sparanghel, urmate de 2 linguri pesto, urmate de o altă bucată de paste. Continuați cu această stratificare până când aveți 4 bucăți de paste și 4 straturi de amestec de sparanghel și pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Așezați încă o bucată de paste deasupra, urmată de o lingură de amestec de pesto și presărați fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare gratinate cu pesmet. Puneți toate cele 4 feluri de mâncare la cuptor și coaceți timp de 12 până la 15 minute, sau până se rumenesc și se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți și serviți imediat.
11
Într-un mortar mare de piatră, puneți nuci de pin, busuioc, usturoi și sare și macinați cu un pistil până la pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
12
Adăugați brânzeturi și stropiți în ulei de măsline, bătând cu o lingură de lemn. Depozitați în borcane, acoperite cu ulei de măsline extra virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ