Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna coaptă cu sparanghel și Pesto. Această rețetă face 4 porții cu 872 calorii, 23g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, parmigiano, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Încercați Lasagna Cu Sparanghel-Pesto, Pesto Lasagna, și Pesto și lasagna de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru A Pregăti
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață lângă apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați sparanghelul și fierbeți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și reîmprospătați în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
4
Îndepărtați, scurgeți bine și tăiați în bucăți de 4 inci până la 5 inci și dați deoparte.
5
Tăiați pastele în pătrate de 5 inci și aruncați în aceeași apă clocotită ca sparanghelul. Gatiti un minut pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți și reîmprospătați în baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
7
Se scurge pe prosoape și se lasă deoparte.
8
Într-un bol de amestecare, amestecați balsamella, pesto și brânza rasă împreună până se amestecă bine. Ungeți 4 feluri de mâncare gratinate și așezați o bucată de paste de 5 inci pe fundul fiecăruia. Deasupra pastelor, așezați următoarele: 3 bucăți de sparanghel, urmate de 2 linguri pesto, urmate de o altă bucată de paste. Continuați cu această stratificare până când aveți 4 bucăți de paste și 4 straturi de amestec de sparanghel și pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Așezați încă o bucată de paste deasupra, urmată de o lingură de amestec de pesto și presărați fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare gratinate cu pesmet. Puneți toate cele 4 feluri de mâncare la cuptor și coaceți timp de 12 până la 15 minute, sau până se rumenesc și se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți și serviți imediat.
11
Într-un mortar mare de piatră, puneți nuci de pin, busuioc, usturoi și sare și macinați cu un pistil până la pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
12
Adăugați brânzeturi și stropiți în ulei de măsline, bătând cu o lingură de lemn. Depozitați în borcane, acoperite cu ulei de măsline extra virgin.